Ray Semmoh blijft bij Zeeburiga

Foto:

Zeeburgia heeft het contract met hoofdtrainer Ray Semmoh verlengd met een jaar

Op de website van de roemruchte club laat het bestuur weten :

“We zijn vorig jaar wat laat gestart met het samenstellen van de selectie maar uiteindelijk hebben we toch een mix gekregen van jongere spelers van Zeeburgia en een aantal die van andere clubs kwamen. De voorbereiding verliep moeizaam, onder andere door een aantal corona gevallen en mede daardoor mindere resultaten in de beker. De competitie startten we ook niet goed, we begonnen met een nederlaag. Net toen we wel wat beter begonnen te draaien, verschillende wedstrijden wonnen, en de ploeg zichtbaar naar elkaar toegroeide, moesten we weer in lockdown. Die periode zijn we wel blijven doortrainen maar de opkomst was logischerwijs wat minder.”

“Voor het restant van dit seizoen hopen we weer wekelijks wedstrijden te spelen onderling of, als het weer mag, via de Regio cup. Voor volgend seizoen gaan we versterkingen zoeken in de vorm van spelers die doorstromen vanuit de jeugd en spelers van andere clubs die kwaliteit en ambitie hebben om Zeeburgia op een hoger niveau te brengen. Hiertoe zullen we snel open dagen organiseren. Ik ben blij dat ik ook komend seizoen aan de Kruislaan aan de slag blijf en hoop net als iedereen op een heerlijk voetbalseizoen.”

Ook Hoofd Opleiding Mike Kolf is blij met de verlenging: “Juist in deze tijden is continuïteit van belang, Ray heeft een mooie start gemaakt bij ons als hoofdtrainer en het is zonde dat de stijgende lijn door corona niet doorgezet kon worden. Daarbij zal er stevig doorgeselecteerd worden, dat is nodig om onze ambities waar te maken. Dit kan ook, gezien de goede spelers in de huidige O19 en O21 selecties.”

Voorzitter Marianne van Leeuwen verheugt zich ook op komend seizoen: “We hebben vorig jaar een bewuste keuze gemaakt voor Ray, mede vanwege zijn binding met de club. Het is fijn dat we ook komend seizoen kunnen samenwerken aan een succesvolle Zaterdag 1.”

 

 

Fotograaf Ronald Bakker


Ray – in het dagelijks leven makelaar in onroerend goed – is als trainer