Maurice komt met openbare oproep aan ‘onze’ landelijke bestuurders

Foto: M. Noach

Maurice Noach is een hardwerkende man die in zijn vrije tijd een populaire discjockey is bij Zaanradio.  Met de landelijke politiek heeft hij het helemaal gehad. Lees en huiver, hij neemt geen blad voor de mond.

 

Het zijn mooie praatjes Lilian Marijnissen, en ik wil ze graag geloven. Ik geloof ook dat als uw partij het “alleen” voor het zeggen heeft, het ook allemaal zal gebeuren. Maar u regeert niet alleen. 90% van de parijen bestaan naar mijn idee uit zakkenvullers die eigenbelang en hun portemonnee voor opstellen. En zo denk ik niet alleen, buiten de vvd stemmers denkt bijna heel het volk er zo over. Het vertrouwen is door dhr. Rutte en kornuiten totaal om zeep geholpen. Ik verdenk ze ook van stem fraude, want hoe kan het dat na de laatste verkiezingen de vvd nog steeds nr 1 staat? Zou het zijn omdat de middenklasser en alles wat daar onder zit niet heeft gestemd? Dat geloof ik namelijk niet uit ervaring met wat er bij ons bij het stembureau binnen liep. Er zijn namelijk meer niet rijken dan mensen met veel geld. Waarom wordt er niet met de computer gestemd, vanuit huis, via Digid? “Omdat dat niet te manipuleren valt? Loonsverhogingen zat maar aan de andere kant gooien ze gelijk de btw op producten omhoog. En maar roepen “het is nooit goed”. Ik merk dat mn hartslag omhoog gaat, dus ga ermee stoppen maar ik kan hier heel fb mee vol schrijven.

Het vertrouwen is weg, heeeeel ver weg. Zou het knap vinden als u of een andere partij dit weer kan herwinnen. Maar ik geloof er niet meer in. 63 jaar ben ik nu, en weet niet of ik straks nog wel pensioen krijg, waar ik mijn hele leven voor betaald heb!!! Het wordt weg gegeven aan Brussel, de vieze uitvreters. Sorry maar een ander woord heb ik er niet voor. Dacht met 65 met pensioen te kunnen, nee hoor je mag nog even door, 66 en 10 maanden. Heel trots aangekondigd dat ik niet meer tot 67 en 3 maanden hoef. Dus nog maar 3 jaar en 6 maanden nu. Klinkt heel weinig maar in die paar jaar heeft Brussel met alleen al dat verhuizen van de ene naar de andere stad, waarschijnlijk mijn pensioen verbruikt, samen met die miljoenen die onze vorige kabinetten hebben geleend (gestolen) uit de pot.

Waar moet ik straks heen als ik hier met een hartaanval of atack in mijn stoel blijf zitten? Word ik nog wel geholpen??? Want meneer Klaver (de snotneus) vindt dat mensen vanaf 75 jaar niet meer geholpen moeten worden, dat is te duur!!! “Vuilevieze moordenaar” dat is het eerste wat ik dacht toen ik het las. Je bent niets meer waard als je oud bent volgens dit heerschap, die waarschijnlijk totaal niet meer in deze wereld staat door al dat geld wat hij op zijn bank heeft staan. Ik stop nu echt…ik bereik mijn kookpunt.
Lilian ik hoop met (mijn nu nog) kloppend hart dat u het voor elkaar krijgt.

“Je mond zal koekjes eten”
(Oud joods spreekwoord)

Mag gedeeld worden.

Maurice  Noach