Ferry van der Meulen nieuwe trainer Wartburgia Heren 2

Foto:

Ferry van der Meulen is de nieuwe trainer van Wartburgia Heren 2. De 31 jarige trainer woont en werkt in Amsterdam. In het dagelijkse leven is hij als zzp’er vooral met voetbal bezig. Ferry is regelmatig te vinden in Zwaag bij zijn vriendin en (bonus)dochtertje van vijf.

Ferry heeft ruim 15 jaar ervaring als trainer in het ‘Amsterdamse voetbalcircuit’ en is o.a. werkzaam geweest bij Swift, WV-HEDW, CTO70, FC purmerend en Geuzenmiddenmeer. Bij deze laatste clubs trainde hij naast selectie- en breedteteams inmiddels ook alweer acht jaar het zaterdag 1e elftal van de club. Ferry is in het bezit van het UEFA-C en Hoofd Opleidingen C diploma van de KNVB en heeft de ambitie om binnen drie jaar zijn UEFA B diploma te gaan halen. Mede daarom was Ferry op zoek naar een nieuwe, ambitieuze club waar hij zich verder kan ontwikkelen.

Vorig seizoen speelde Ferry nog met Geuzen/ middenmeer tegen het eerste elftal van Wartburgia. En daar kreeg hij een goede indruk van Wartburgia wat betreft het niveau en de goede sfeer rondom de club.