JOS/ Watergraafsmeer opnieuw onderuit

JOS Watergraafsmeer verloor ook haar derde competitiewedstrijd in de Derde Divisie.  De Mokummers verloren tegen Hercules met 2-0.  En opnieuw ging het in de slotfase fout.

Het team van trainer Cor ten Bosch moet duidelijk wennen aan het niveau in deze zware klasse.  De openingsfase was goed en er kwamen kansen.  Met rust stond het nog steeds 0-0. In de tweede helft bleven de teams aan elkaar gewaagd. Vooral Hanne Hagary en Chakib Tayeb waren gevaarlijk. Jorik Hollewand had pech dat zijn kopbal van de doellijn werd gehaald.  Achttien minuten voor tijd kon de thuisploeg scoren. Daarna kreeg Floris Burgers zijn tweede gele kaart en had Hercules een man meer in het veld staan.  Er kwam meer ellende want Tony Tol en Sjoerd Gerritse moesten met een blessure het veld verlaten. Zes minuten voor tijd werd het 2-0 en was het duel beslist.  Trainer ten Bosch nam zijn manschappen na afloop terecht niets kwalijk. Er was goed gespeeld, alleen ontbrak het nog aan scherpte en ieder geluk.  JOS is sterk genoeg om binnenkort wel de eerste winst te gaan pakken.