Belangrijk geschenk voor Erik Scherder

Foto:
Het was een bijzondere dag voor moeder en zoon  Derks.   Professor Erik Scherder kreeg een bijzonder boek dat is geschreven door moeder en schrijfster Sabrina Derks.  Ze doet zeer enthousiast verslag van deze gebeurtenis:
”Wat een geweldige dag vandaag. Prachtige moeder-zoon momenten.
Eerste wedstrijd van dit seizoen gehad bij Only Friends, en met 2-0 gewonnen. Daarna direct na de boekenpresentatie geweest van Professor Erik Scherder (groot voorbeeld), Fred Diks (de schrijver) en Mariella van de Beek (illustrator) van het nieuwe boek “Professor S en de gestolen brein bril.  Dit was in het NTC gebouw in Amstelveen. Mijn zoontje heeft mijn boekje Sterre het ondeugende geitje overhandigd aan Professor  Scherder en wat was hij trots en ik stiekem ook. Daarna mocht hij nog even op de foto met Fred en Mariella en nu nog trotser omdat hij beseft dat Fred de schrijver is van Koen Kampioen. Mama als jij dit wist konden wij mijn boeken van Koen Kampioen ook wel mee nemen voor een handtekening. In de auto onderweg terug had mijn zoon hele verhalen over de demonstraties van rolstoeltennis. Daarna lekker gegeten en samen Hollands Got Talent gekeken. Ik ben dankbaar en trots.”
Ze heeft ook nog een oproep   ”Ben jij werkzaam in (of op de kinderafdeling van) een ziekenhuis? Lees dit dan aandachtig!
Vind jij dat mijn boek “Pieter ligt in het ziekenhuis” ook op de kinderafdeling hoort?Neem dan contact met mij op dan heb ik een leuke verrassing voor je.
Wat wil ik er voor terug, een hele leuke foto!!!
Tag rustig het ziekenhuis of je collega’s en maak dit bericht bekend!!”    Derks is te vinden op onder andere Facebook.