Stella de Swart te gast bij Studio DMN

Foto:
Deze zomer is het boek ‘Armoede krijg je gratis’ van Stella de Swart verschenen. Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden is Stella in grote financiële problemen geraakt. Haar gevecht tegen de bureaucratie is een gevecht van jaren, waarbij ze ten strijde trekt om er het beste van te maken voor haar twee kinderen. Daarbij krijgt ze hulp van onder andere onze lokale Stichting Leergeld Amsterdam. Met haar boek hoopt zij het taboe op armoede voor eens en altijd te doorbreken. Haar boodschap: “Een leven in armoede kan echt iedereen overkomen. Ook als je heel rijk bent en alles voor elkaar denkt te hebben.”
Vanuit Leergeld Nederland juichen wij Stella’s missie van harte toe! Stella heeft zich de afgelopen jaren meerdere keren belangeloos voor Leergeld Nederland ingezet door haar verhaal te vertellen en daarmee andere ouders over de streep te trekken om ook om hulp te durven vragen. Stella, wij danken jou graag nogmaals voor jouw inzet voor Leergeld en wij zijn trots op je dat het je gelukt is om dit prachtige en belangrijke boek uit te brengen!
Ben jij ook benieuwd naar het boek ‘Armoede krijg je gratis’? Bestellen kan via: https://stella-de-swart.nl/ (NB: Stella biedt hier ook de mogelijkheid om een ‘uitgesteld boek’ te bestellen, voor iemand die het boek graag zou lezen, maar het zelf niet kan betalen!)
Stella is donderdag 1 juli te horen tussen 16 en 17 uur  bij Diemen Draait Door.  Ze is dan de gast van Bert van Galen en Frans van der Beek.  De uitzending is later bij  uitzending gemist terug te beluisteren.
In het tweede uur is het tijd voor een interessant debat tussen een voor en tegenstander van windmolens.  Studio DMN is 24 uur per dag te beluisteren.