Uniek concert van Zasja

Foto: Zasja

Iedereen kan zondag vanuit zijn huiskamer een heel bijzonder concert zien van zangeres Zasja
Ze verwacht , er terecht, veel van
”Jaaaaa zondag as 15.00-16.00 Life vanuit mijn zolderkamer bij jou thuis!

❤️Impro nav jouw thema
❤️eigen repetoire Spaans Engels Nederlands
❤️healing songs en mantra
❤️ een reis dwars door Corona naar je hart

🌟Typ je naam hieronder bij “gaat”
🌟maak 10 over per tikkie – die ik je stuur.
🌟ik voeg je toe aan besloten groep
🌟 knus plekje bouwen …… genieten maar !!!

Het concert is dus deze keer online!   ”Ga heerlijk in je kussens liggen en droom even weg…ik zal de chat ook in de gaten houden en input meenemen om over te zingen… Juist in deze tijd kan ik jullie meenemen in mijn ervaring om je te focussen op liefde en gezondheid, verbinding en vertrouwen. Deze ervaring heb ik opgedaan door kanker te hebben overwonnen en de dood te hebben aangekeken.  “Laat je hart raken, je ziel verlichten en je wakker schudden en inspireren in wat er via de muziek ontstaat in het moment. Ik vertaal jouw verhaal muzikaal, want wat in jouw hart leeft raakt ons -allemaal “

Zasja Music and Talks is een muzikaal programma vol interactie met het publiek, geimproviseerde liedjes in het moment en sfeervolle luisterliedjes uit eigen repetoire.

Zasja vertelt over haar bewogen leven waarin ze over de golven van het Extatische Costa Rica en het overwinnen van kanker surft, en daar tussendoor mensen uit het publiek uitnodigt eigen ervaringen te delen, waarover ze dan ter plekke een lied creëert. Als publiek ben je getuige van de magie van het ontstaan van zo’n lied..

Het publiek en de thema’s en sfeer van de zaal bepalen dus een groot deel van het concert van die avond. Ze wisselt de “talks”af met liedjes uit eigen werk, zowel Spaans, Nederlands als Engelstalig, over de zee de maan en de sterren, godinnen en natuur als metafoor.

www.zasja.nl

https://www.facebook.com/Zasjam

Aanmelden via fb event of mail je naam naar [email protected] voor tikkie