Update coronacrisis 6 mei 2020

Foto: Z. Meijer

Er zijn de afgelopen periode veel maatregelen genomen in het kader van de aanpak van de coronacrisis. Die maatregelen betekenen ook veel voor Diemen. Kijk voor een actueel overzicht van de maatregelen op de website van www.rijksoverheid.nl.

De interactieve talkshow over corona die de gemeente Diemen donderdag 7 mei 2020 vanaf 19:30 uur organiseert, zal voor iedereen direct te volgen zijn. Het programma wordt niet alleen via een speciale website uitgezonden voor mensen die zich hebben aangemeld, maar ook via de Facebookpagina van de gemeente en via een link op de website van de gemeente. In de talkshow wordt de impact van de coronacrisis besproken met burgemeester Boog en diverse andere gesprekspartners. Het gaat dan om de gevolgen voor ondernemers, ouderen, jongeren en de zorg in Diemen. De talkshow zal een dag later, dus vanaf vrijdag 8 mei 2020 online terug te vinden zijn op het YouTubekanaal van de gemeente.

Tijdens de talkshow gaat burgemeester Erik Boog samen met een aantal Diemenaren in gesprek over de invloed van corona op hun leven en werk. Het gesprek wordt geleid door Marijke Roskamp. Publiek mag niet fysiek aanwezig zijn, maar via een live chat kunnen mensen vertellen hoe zij deze periode ervaren en vragen stellen aan de gemeente of aan de deelnemers. Mensen die niet alleen willen kijken, maar ook vragen willen stellen of mee willen praten, kunnen zich aanmelden via: https://bit.ly/TalkshowGemeenteDiemen. Ze krijgen dan een bevestiging met een link naar de pagina waar de talkshow wordt uitgezonden en kunnen dan op donderdag inloggen.

Reacties